
Iglo
Iglo Spinach Feta Dumplings
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- Description
- Composition
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- Recipes
With the Marchfeld Spinach Dumpling, Iglo brings a classic vegetarian dumpling variant: hearty bread dumplings with Marchfeld spinach and spicy cheese- carefully made in Austria.
About the manufacturer:
Preparation in the pot:
Place the still frozen Iglo Spinach Feta Dumplings in boiling, lightly salted water and simmer uncovered for approx. 22-24 minutes. Stir several times while cooking.
In the steamer:
Place the frozen dumplings on a greased perforated tray and steam at 100°C for approx. 22-24 minutes.
Spinat-Feta Knödel, tiefgekühlt
Zutaten: Spinat 34%, Erdäpfel, Weizenmehl, Weizengrieß, Feta Käse 8% (Schafmilch, Ziegenmilch, Lab, Milchkulturen, Salz), Vollmilch, Ei, Knoblauch, Speisesalz jodiert (Salz, Kaliumjodid), Sonnenblumenöl, Pfeffer, Rindsuppe (Speisesalz, Stärke, Rindfleischextrakt, Zucker, Sonnenblumenöl, Zwiebeln, Karotten, Karamellzucker, Tomaten, Sellerie, Lauch, Maltodextrin, Petersilie, Knoblauch), Muskatnuss, Gewürzextrakte.
Hinweise für die Aufbewahrung zu Hause: Entweder sofort zubereiten oder bei -18°C mindestens haltbar bis: siehe Verpackung.
Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren!
Kontakt:
Iglo Austria GmbH, Clemens-Holzmeister-Straße 6, 1100 Wien, iglo.oesterreich@iglo.com, 0810 300 407
Nutritional values per 100 g
Energy value | 685 kJ/163 kCal |
Fats | 3.5 g |
including saturated fatty acids | 1.8 g |
Carbohydrates | 25 g |
including sugars | 1.4 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1.3 g |
Fibre | 3.9 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
Milk |
Celery |