
Gaber
Gaber Original Linzer Stangerl
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Gaber Original Linzer - Stangerl 250g
The ORIGINAL! Finest shortcrust pastry filled with apricot jam from Darbo. The two ends are dipped in high-quality dark chocolate with 58% cocoa content. The 20% fruit filling gives the Linzerstangerl a fruity taste.
The Linzerstangerl is a treat for young and old. Enjoyable as a snack right away.
About the manufacturer:
The company Gaber Backwarenerzeugung has been producing baked goods of the highest quality for over 50 years. Only long-life baked goods are produced daily in Hall in Tirol. The production of high-quality food is the top priority of the traditional bakery.
Durability
Feines Mürbegebäck mit Aprikosen-Fruchtfüllung 20% und Zartbitterschokolade 11%.
Zutaten: WEIZENMEHL, Zucker, Palmfett, Aprikosen 8%, Feuchthaltemittel: Sorbit; Kakaomasse 4,3%; pflanzliche Öle (Raps, Sonnenblume in veränderlichen Gewichtsanteilen), Glukose-Fruktose-Sirup, Maisstärke, Kakaobutter 2,3%; VOLLEIpulver, Trockenmolkenzubereitung (SÜSSMOLKENPULVER, MILCHFETT), Backtriebmittel: Diphosphate, Natriumhydrogencarbonat; Emulgator: Lecithine (enthält SOJA); Aroma (enthält MILCH), Speisesalz jodiert (Speisesalz, Kaliumjodat), Gewürze, modifizierte Stärke, Geliermittel: Pektine; Säuerungsmittel: Citronensäure; Konservierungsstoff: Kaliumsorbat.
Trocken lagern. Nach dem Öffnen trocken lagern und innerhalb von 1-2 Tagen verzehren.
Kontakt: Gaber Backwarenerzeugungs GmbH & Co KG, Löfflerweg 22a, A-6060 Hall in Tirol, +43 5223 52030, info@gaber-backwaren.at
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1927 kJ/461 kCal |
Fats | 25 g |
including saturated fatty acids | 13 g |
Carbohydrates | 54 g |
including sugars | 25 g |
Protein | 4.6 g |
Salt | 0.17 g |
Fibre | 2 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
Soybeans |
Milk |
May contain traces of: |
Tree nuts |