
Gullón
Gullón Gluten-free biscuits with chocolate chips
200 gDelivery to your door
We source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Gluten free biscuits with chocolate chips. 200 g
Specially developed for people with coeliac disease. High fibre content.
Gluten Free biscuits from Gullón do not contain gluten. They contain sunflower oil with a high oleic acid content.
Zutaten: Schokoladenstückchen 22% (Zucker, Kakaomasse, Kakaobutter, Emulgator (SOJALECITHINE)), Pflanzenöl (Sonnenblumenöl mit hohem Ölsäuregehalt) 14%, Reismehl, Maismehl, Maisstärke, Oligofructose, Zucker, Reisstärke, Kakaopulver 3%, Backtriebmittel (Natriumhydrogencarbonat, Ammoniumhydrogencarbonat), Salz, Aroma, Emulgator (Emulgator (SOJALECITHINE). Kann MILCH enthalten.
Kühl und trocken lagern. Vor Sonnenlicht schützen. Nach dem Öffnen, unter den gleichen Bedingungen aufbewahren und nach jeder Verwendung schließen.
Kontakt: Transtrade s.r.o., Nádražná 34, 900 28 Ivanka pri Dunaji - Senec, Slowakei
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1958 kJ/467 kCal |
Fats | 20 g |
including saturated fatty acids | 4.6 g |
Carbohydrates | 64 g |
including sugars | 19 g |
Protein | 4.2 g |
Salt | 0.6 g |
Fibre | 7.3 g |
Allergens
Soybeans |
May contain traces of: |
Milk |