Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 3 hours

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Ländle

Ländle Bifidus Yoghurt

250 g

4 DAYS AVERAGE FRESHNESS

This product stays fresh for an average of 4 days after delivery, with a guaranteed minimum of 4 days. If you are not satisfied we will give you a refund.
€0.99 €3.96 /kg

Delivery to your door

30+ customers buy regularly

Country: Austria,
Did you know?
Regional businesses & unbeatable freshness

We source locally for the freshest groceries you can trust.

Ländle Bifidus Joghurt

Vielfältiger Genuss in jedem Löffel. Das Ländle Bifidus Joghurt mit 3,5 % Fett im 250g und 500g Becher ist mild und wird aus Ländle Heumilch hergestellt. Neben den Joghurtkulturen enthält das Ländle Bifidus Joghurt den Bakterienstamm Bifidobacterium lactis.

Über den Hersteller:

Die Vorarlberg Milch ist eine eingetragene Genossenschaft in Besitz von ca. 500 Vorarlberger Landwirten.

Vorarlberg besteht zu 47 % aus Alpfläche und einer kleinstrukturierten Landwirtschaft. Die durchschnittliche Herdengröße beträgt 17-19 Kühe. Unsere Landwirte kennen Ihre Kühe noch beim Namen.

Die Vielfalt der Kräuter und Gräser machen unsere Milch einzigartig. Wenn man die Schönheit unseres „Ländles“ kennt, ist es ganz natürlich, dass von hier sehr gute Alpenmilch kommt.

Es wird nur Milch aus Vorarlberg zu ausgezeichneten Milchprodukten und Käsespezialitäten verarbeitet.


Durability

Average durability from the time of delivery: 4 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Joghurt mild 3,5% Fett, aus pasteurisierter Milch

Zutaten: Milch*, Mikroorganismenkultur *aus Heumilch g.t.S hergestellt

Nutritional values per 100 g

Energy value283 kJ/68 kCal
Fats3.5 g
including saturated fatty acids2.4 g
Carbohydrates4.8 g
including sugars4.8 g
Protein4.2 g
Salt0.14 g
Fibre g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.